Masterek az Érd FM-ben
2016
jún. 14

Masterek az Érd FM-ben

Újabb siker, akrobatikus rocki világkupa győzelem az érdi Masters-nél! A Felnőtt nagyformáció kategóriában született ez a nagyszerű eredmény, amelyről ezúttal bővebben is beszélgetünk Major Nelli és Szécsényi Vanessza táncosokkal, valamint Sárdi Anita Flóra, a Masters SE szakosztályvezetőjével.

Tovább...
Remek hajrával győztek a kézis lányok
2016
márc. 27

Remek hajrával győztek a kézis lányok

Az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén az Érd a hajrában fantasztikus játékkal 32:23-as győzelmet aratott a Fehérvár KC együttese ellen.

Tovább...
Az első győzelem megvan
2016
márc. 10

Az első győzelem megvan

A magyar női kézilabda válogatott az első perceket leszámítva végig vezetve aratott magabiztos, 27–24-es győzelmet a Lengyelország elleni idegenbeli, Koszalinban rendezett Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen. A visszavágót vasárnap, 18.30-tól rendezik az Érd Arénában, csütörtök déli állás szerint már csak 35 állóhely vár gazdára – az összes ülőjegy elfogyott.

Tovább...
Újabb győzelem
2016
feb. 1

Újabb győzelem

A hónap utolsó mérkőzésén 20:24-es győzelmet aratott az Érd a Mosonmagyaróvár otthonában. A nyolc mérkőzést magában foglaló január utolsó találkozóján, a 16. fordulóban a Mosonmagyaróvári KC SE ellen lépett pályára a csapat.

Tovább...
Kijött a különbség
2016
jan. 20

Kijött a különbség

Igazolta magát a papírforma a női kézilabda NB I 13. fordulójában. Az Érd az EUbility Group Békéscsabai ENKSE gárdáját fogadta, s Szabó Edina lányai igen hamar eldöntötték a meccset, miután már a 19. percben tíz volt közte, végül az Érd 48–31-re nyert.

Tovább...
Győzelemmel debütált az új edző
2016
jan. 18

Győzelemmel debütált az új edző

A Treff 07 SE kosárlabda csapata az új évre új edzőt kapott, miután az eddigi játékos-edző, Valaczkay Gábor nem folytatja a munkát a Piroska utcai sportcentrumban. A korábbi tréner elsődleges célja az NB II (harmadosztály) középcsoportjában szereplő gárdájával a masszív középcsapattá alakítás volt, ám időközben a Treff az utolsó előtti helyre csúszott vissza. A kispadra hazai mérkőzésen először ült le Budai István, aki immár ötven éve van a kosárlabdázás „vérkeringésében”, s győzelemmel debütált.

Tovább...