SK karácsonyfadíszek
2017
dec. 23

SK karácsonyfadíszek

Ha a nagytakarítás, sütés-főzés, ajándék-csomagolás határvonallal fémjelzett Bermuda háromszög még nem szippantott fel teljesen bennünket, a karácsony előtti utolsó percekre rettentő egyszerű, de persze meseszép karácsonyfadíszeket ajánlunk, amit akár a ház aprajával közösen is elkészíthetünk.

Tovább...
SK karácsonyi ajándék ötletek
2017
dec. 9

SK karácsonyi ajándék ötletek

Ezen a héten arra mutatunk jó pár példát, milyen karácsonyi ajándékokat lehet készíteni saját kezűleg szeretteink részére. Próbáltunk minden korosztályra és nemre gondolni, amikor összegyűjtöttük a különböző ötleteket. Még két hét áll a rendelkezésünkre az ünnepekig, úgyhogy vannak köztük időigényesebbek, de vannak könnyen és gyorsan elkészíthetőek is.

Tovább...
SK adventi koszorú ötletek
2017
dec. 2

SK adventi koszorú ötletek

Ha lemaradtál a kertbarátok közös adventi koszorú készítéséről, nincs kedved több ezer forintot kidobni a boltban egy csillivilli koszorúért, van viszont egy kis időd és energiád, na meg pár hozzávalód, akkor tarts velünk ezen a héten is a karácsonyra való közös készülődésben! 10 ötletet gyűjtöttünk össze, hogyan lehet egyszerű, mégis mutatós adventi koszorút eszkábálni otthon.

Tovább...
SK adventi naptár ötletek
2017
nov. 25

SK adventi naptár ötletek

A következő időszakban segítünk készülni az ünnepekre. Minden héten 10-10 ötletet mutatunk, hogyan lehet otthon, saját készítésű adventi naptárral, adventi koszorúval, szaloncukrokkal, karácsonyfa díszekkel, karácsonyi ajándékokkal meglepni a család apraját-nagyját. Kezdjük ezen a héten az adventi naptárakkal. A többségük gyorsan, könnyen elkészíthető és csak néhány alapanyagra lesz szükség. Jó készülődést kívánunk!

Tovább...