Idén is lesz NYITNIKÉK!
2017
feb. 14

Idén is lesz NYITNIKÉK!

Már lehet jelentkezni kiállítónak a negyedik alkalommal megrendezendő Nyitnikék tavaszi kiállítás és vásárra, amit április 21-e és 23-a között rendeznek meg az Érd Arénában. A rendezvény az elmúlt években nagy sikerrel hozta össze a helyi "kínálatot a kereslettel", hiszen minden évben több száz vállalkozó kap bemutatkozási lehetőséget a három napos programon.

Tovább...
Kezdődik a nyári időszámítás
2016
márc. 26

Kezdődik a nyári időszámítás

A hétvégén térünk át a nyári időszámításra, vasárnap hajnal 2 órakor 3 órára kell előreállítani az órákat, emiatt a közösségi közlekedés menetrendje is változik.

Tovább...
Tavaszi fogyókúra
2016
márc. 6

Tavaszi fogyókúra

Köztudott, hogy a radikális fogyókúra hosszútávon nem csak egészséges, hanem eredményes sem lehet. Mégis milyen módszerek segíthetnek abban, hogy a télen felszedett kilóktól még a tavasz elején megszabaduljunk?

Tovább...
Tavaszi méregtelenítés
2016
márc. 4

Tavaszi méregtelenítés

Hamvazószerdától kezdődő nagyböjti időszak egyben magában hordozza a tavasz kezdetének igéretét is. Húsvétra már kivirágoznak a kertek, zöldbe borulnak a rétek. Egyre többet vagyunk kint a szabadban, már elvetjük kiskertünkben a vetemények javát, na és persze kitakarítjuk a lakásunkat is. Szervezetünk is készen áll a télen felhalmozott macis rétegek elhagyására, azaz a fogyókúrára.

Tovább...