Idén is lesz NYITNIKÉK!

Már lehet jelentkezni kiállítónak a negyedik alkalommal megrendezendő Nyitnikék tavaszi kiállítás és vásárra, amit április 21-e és 23-a között rendeznek meg az Érd Arénában. A rendezvény az elmúlt években nagy sikerrel hozta össze a helyi “kínálatot a kereslettel”, hiszen minden évben több száz vállalkozó kap bemutatkozási lehetőséget a három napos programon. 

Hasonló tartalmaink:

2014-ben hagyományteremtő céllal hívták életre az „Érdi Nyitnikék – Kiállítás és Vásár” elnevezésű programsorozatot, hármas összefogással: Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával, Érd és Környéke Ipartestületével karöltve, a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara (PMKIK) általi finanszírozással, szervezéssel.

A 3500 m2 vásárterület adta lehetőségeket maximálisan hasznosítva, a különböző termékeket, szolgáltatásokat bemutató és árusító standok megnyitásával a szervezők célja a sokrétű, színes választék biztosítása.

Elsősorban helyi és környékbeli vállalkozások, termék-előállítók jelentkezését várják, de a szélesebb körű kínálat érdekében megyei, országos és határon túli vállalkozókat is szívesen látnak.  A színpadon ismét helyet kapnak helyi és környékbeli fellépők, énekesek, táncosok, valamint meghívott vendégelőadók. A vásár programelemeként hatodik alkalommal, ünnepélyes keretek között kerül átadásra a „Korrekt Partner” díj.

A látogatóknak idén sem kell majd belépőjegyet váltaniuk, a vásár mindhárom napján ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást, vehetnek részt a különböző programokon.

Minden belépő nyereményszelvényt kap, s a gyűjtődobozba elhelyezett szelvényekből naponta kétszer sorsolnak nyerteseket.

Amennyiben kiállítóként szeretne jelentkezni a programra, úgy a részletekért ide kattintson!

 

Címkék