Telt ház előtt tartotta kampánynyitó nagygyűlését Dr. Aradszki András, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltje szombaton este a Szepes Gyula Művelődési Központban. Az este díszvendége Jakab István, az Országgyűlés alelnöke volt. A beszédeket követően az estet a Kormorán együttes koncertje zárta.

Hasonló tartalmaink:

Telt ház előtt vette kezdetét a kampánynyitó, amelynek közönségét T. Mészáros András kampányfőnök köszöntötte, aki elmondta: kiegyensúlyozott, nyugodt, jó kampányra számítanak. A rendezvény díszvendége, Jakab István, az országgyűlés alelnöke volt. Mint mondta, a négy éve elindított folyamatokkal a kormány növekedési pályára állította az országot, s ezt a munkát folytatni kell a következő esztendőkben is. Aradszki András arról beszélt: nem szabad hagyni, hogy a szocialisták április 6-án újabb korszakváltást csináljanak, amivel az elért vívmányokat semmissé akarják tenni.

A képviselőjelölt beszédében kitért arra is, hogy mi mindenre volt elegendő az elmúlt 4 év, mi mindenben tudta segíteni országgyűlési képviselőként a parlamentben végzett munkájával a város fejlődését.

A beszédeket követően a kampánynyitó rendezvény estéjét a Kormorán együttes nagy sikerű koncertje zárta.

Címkék