Maszkabál a könyvtárban

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár Zenei Könyvtárában Maszkabál címmel farsangi foglalkozást tartottak az óvodásoknak csütörtökön délelőtt. Az egy órás program keretében táncoltak, énekeltek az ovisok, sőt a foglalkozás végén jelmezbe is bújhattak a gyermekek.

Hasonló tartalmaink:

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár Zenei Könyvtára tegnap óvodásokkal telt meg, ebben az évben ugyanis egy foglalkozás sorozatot hirdetett az intézmény, Zenélő Évszakok címmel. Ennek része volt a csütörtöki program is.

Ezúttal a Kincses Óvoda Tündérkert tagóvódójából érkezett egy 20 fős csoport. Voltak köztük egészen picik is, akik nemrég kezdték az óvodát, de nagycsoportosok is részt vettek az egy órás eseményen.

Nida Judit könyvtáros elmondta azt is, hogy az óvodák mindig nyitottak az ilyen meghívásokra, hiszen nekik is jó, ha kicsit másképp telik a délelőtt.

A Maszkabál foglakozásból még jövő héten és azután tartanak néhányat, azt követően pedig várhatóan beköszönt a tavasz, és ennek jegyében telnek majd a programok. A tavaszi programsorozatot ovisok és kisiskolások számára hirdetik meg.

Címkék