Maszkabál az állatkertben

Idén először rendezik meg az Állatok Farsangját február 2. és 4. között a Fővárosi Állat- és Növénykertben. Az álarcban vagy jelmezben érkező 14 év alattiaknak a belépődíj jelképes (100 Ft), ezért cserébe rengeteg izgalmas program várja a kicsiket és nagyokat.

Hasonló tartalmaink:

A rendezvényen fény derül majd olyan titkokra is, hogy megfázhat-e a jegesmedve, lesz farsangi állatbemutató, séta és fényképezkedés “jelmezes” állatokkal (állatvédőknek megnyugtatásul: egyetlen állatra sem erőltetnek az állatkert dolgozói semmiféle jelmezt vagy álarcot, ezek az állatok már eleve “jelmezben” születtek), mint például az elegáns frakkban pózoló pingvinekkel.

A háromnapos rendezvény rengeteg más ismeretterjesztő és szórakoztató programok rejt magában, ahogy az állatkert honlapján írják, “amit egyetlen állatbarát sem hagyhat ki. A gyerekek készíthetnek álarcokat, bábokat, részt vehetnek karneváli arcfestésen, valamint érdekes állattörténeteket hallgathatnak.”

A pontos programokat a Fővárosi Állat- és Növénykert honlapján találják, illetve az Érd FM 101.3 Hazafelé című műsorának pénteki adásában 14:00 után Hanga Zoltán, az állatkert sajtószóvivője is beavatja a részletekbe a hallgatókat a rendezvénnyel kapcsolatban.

Címkék