Aradszki András támogatásán kívül a rezsicsökkentés megvédéséért, valamint a gyed extra és a családi adókedvezmény fenntartásáért gyűjtött aláírásokat a hétvégén a Fidesz-KDNP helyi szervezete az érdi piacon. Aradszki András országgyűlési képviselő mellett T. Mészáros András polgármester is jelen volt az eseményen.

Hasonló tartalmaink:

Amíg a piac bejáratánál megjelent többi párt, illetve politikai szervezet a jelöltállításhoz szükséges aláírásokat gyűjtötte, addig a Fidesz-KDNP standjánál elsősorban a rezsicsökkentés megvédését, valamint a gyed extra és a családi adókedvezmény fenntartását támogathatták aláírásukkal az emberek. Ennek a legfőbb oka az volt, hogy a Fidesz-KDNP jelöltje, Aradszki András már múlt hét keddre összegyűjtötte a választási induláshoz szükséges 500 érvényes aláírást.

Aradszki András úgy látja, mivel az emberek már a saját bőrükön is érezhetik például a rezsicsökkentés pozitív hatását, így sokan támogatják aláírásukkal ezeket az ügyeket.
A Fidesz-KDNP közös jelöltje szerint a mostani aláírásgyűjtés legfontosabb célja, hogy az emberek személyesen éljék át, hogy hatással tudnak lenni az ország ügyeire.

Címkék