Hétfőn délután került sor a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában az Ötórai Teaház e havi összejövetelére. A meghívott vendégek ezúttal Oláhné Balog Tünde valamint lánya, Oláh Nóra voltak. Az eseményen természetesen szó esett sportról, kézilabdáról, pályafutásról, múltról és jövőről.

Hasonló tartalmaink:

 

Némiképp rendhagyó Öt Órai Teaház zajlott a Kőrösi Iskolában, ezúttal ugyanis anya és lánya voltak a meghívott vendégek. Oláhné Balog Tünde, az intézmény pedagógusa és az Érd junior és ifjúsági kézilabda csapatának edzője, valamint lánya, Oláh Nóra, az Érd kézilabdacsapatának tagja voltak. Nem mellesleg pedig mindketten az intézmény tanulói voltak korábban.

A délután folyamatán természetesen szó esett sportról, kézilabdáról, pályafutásról, tervekről, célokról, múltról és jövőről egyaránt. Természetesen mi is sok mindenre kíváncsiak voltunk. A beszélgetés során szóba került az is, hogy Oláh Nóra, bár érdi nevelésű játékos, de egy több éves kitérőt tett a Fradihoz. Serdülő és ifi korában itt játszott, ezután tért vissza Érdre és csatlakozott a felnőtt kerethez.

 

Would you like to replay the video?

 

Az Öt Órai Teaház következő rendezvényére áprilisban kerül sor.

Címkék