Megtartotta szokásos szerdai sajtótájékoztatóját T. Mészáros András polgármester délelőtt a Polgárok Háza dísztermében. A tájékoztatón szó esett az átemelők igénylésének meghosszabbításáról, a deviza alapú lakáshitelek kivezetéséről, valamint a munka mellett gyermeket nevelők támogatásáról.

Hasonló tartalmaink:

 

T. Mészáros András elmondta, március 31-ig meghosszabbították a házi átemelők igénylésnek a lehetőségét. Aki eddig az időpontig nem él a lehetőséggel, ezt követően már csak saját pénztárcájának a terhére tud majd házi átemelőhöz illetve a hozzá kapcsolódó egyéb műszaki kiegészítőkhöz jutni.

Saját polgármesteri fogadóóráján T. Mészáros András is gyakran találkozik devizahitel problémákkal küzdő érdiekkel. Mint fogalmazott, a jövőben sem a kormány, sem az önkormányzat nem hagyja, hogy bárkinek devizahitel alapú lakásszerződése legyen.

T. Mészáros András arról is beszélt, hogy a kormány és az önkormányzat politikájának továbbra is hangsúlyos részét képezi majd a munka mellett gyermeket nevelőknek a támogatása, majd hozzátette, a gyermekek illetve a család védelmének a célja, hogy a magyar társadalom esetében is tapasztalható negatív demográfiai folyamatok mihamarabb az ellentétes irányba forduljanak.

 

Would you like to replay the video?
Címkék