A február és a március a versenyzés jegyében telt az Érdi és Diósdi Judó Klub versenyzői számára. Többek között diákolimpián, országos bajnokságon és nemzetközi pajtás kupán szerepeltek. Csetnek Béla tanítványai újabb érmekkel és pontszerző helyekkel büszkélkedhetnek.

Hasonló tartalmaink:

 

Februárban két kiemelt versenyen vettek részt az Érdi Judóklub illetve a Diósdi DSE sportolói. Február 15-én rendezték a serdülő B korosztály számára az Országos Diákolimpia döntőjét.  Február 22-én az Ifjúsági Országos Bajnokságra utaztak a sportolók, Siklósra. Három serdülő versenyző is elindult a jóval idősebb mezőnyben, gyakorlásképpen. Veres Marcell, Tóth Patrik, Liposits Zalán, még csak 14 évesek lesznek, így ők a 18 évesek között inkább csak tapasztalatot gyűjtöttek.

Márciusban rendezték meg a Magyar Kupát, mely remekül sikerült az érdi és diósdi sportolók számára, Csetnek Béla tanítványai több érmet is bezsebeltek. Legutóbb március 22-23-án Baján szerepeltek a judósok. Szombaton a Pajtás Kupa gyermekversenyt rendezték meg, melyen 6 érmet szereztek: Hajdú Ilang és Riedl Dóra arany, Vargha Zsolt ezüst, Sarkadi Szabó Benjamin, Dudás Medárd és Sarkadi Szabó Ábrahám bronzérmet, míg másnap Bácska Kupa néven serdülő válogatót rendeztek. A két nap alatt több, mint 600 versenyző lépett szőnyegre.

A júdósok egy hazai versenyre készülnek, melyet a jövő hétvégén rendeznek meg a Treff Sportcentrumban. Az előzetes várakozások szerint igen komoly versenyre van kilátás. A megmérettetésre április 5-én, szombaton kerül sor, a 12 év alattiak számára. A reggeli órákban játékos vetélkedő formájában a korosztályon aluliak is összemérhetik tudásukat

Címkék