Március 21-én pénteken fórumot tartott Túri-Kovács Béla és Aradszki András országgyűlési képviselő Sóskúton az Andretti Károly Általános és Művészeti Iskolában. A fórumra szép számmal látogattak el a helyiek, akik nem csak az országos, hanem sóskúti tervekről is tájékozódhattak.

Hasonló tartalmaink:

 

Túri-Kovács Béla és Aradszki András országgyűlési képviselők közösen tartottak fórumot pénteken este, Sóskúton. Aradszki András elsőként a KDNP-ről és a Fidesz való együttműködésről, majd közös kormányzásukról beszélt a lakosoknak. A politikus elmondta, az első perctől kezdve az igazságosság mentén szerettek volna kormányozni, ennk kapcsán kitért a rezsicsökkentésre és a magánnyugdíj-pénztárakra is. Majd elmondta, számukra a legfontosabb mindig a magyarság érdeke. Az országgyűlési képviselő a demográfiai helyzet kapcsán arról beszélt, hogy a családokat nem elég pusztán a családi adókedvezménnyel gyermekvállalásra ösztönözni.

Az országos politika mellett természetesen megkülönböztetett figyelmet kapott Sóskút is. Aradszki András elmondta, tájékozódott és felmérte Sóskút helyzetét, a település ugyan nem vett részt az adósságcsökkentésben, de a kormány nem feledkezett meg az ilyen településekről sem. Aradszki András ígértet tett arra is, hogy Sóskút sem marad csatornahálózat nélkül.

A politikus hozzátette azt is, hogy az említett összeg lehetőséget biztosít azokra a fejlesztésekre, melyek közvetlenül a sóskútiakat szolgálják: a jövőben egy komoly vállalkozás is Sóskúton folytat majd tevékenységet, melyre azért nyílik lehetőség, mert a kormánytól ehhez megfelelő munkahely-teremtési támogatást kap.

 

 

fotók: Boros Sándor

 

 

Címkék