Március 31-én mozgásos szintfelmérőt tartottak az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában a leendő első osztályosok számára. A szintfelmérő során a gyermekek alapképességeit mérték. A legjobb eredményt elért jelentkezők jó eséllyel felvételizhetnek a jövőre induló sportiskola osztályba.

Hasonló tartalmaink:

 

Kedden délután azokat a nagycsoportos óvodásokat várták a Batthyány Iskolába mozgásos szintfelmérőre, akik szeretnek sportolni, mozogni, és szívesen járnának ősztől sportiskolába. A leendő első osztályosok fizikai képességeit mérték. Akik eredményesen teljesítették a szintfelmérőt, azok bekerülhetnek az ősszel induló sportiskolai osztályba.

 

vlcsnap-2014-04-01-19h42m52s189

 

Tinka Lajos elmondta, hogy természetesen azokat sem küldik el, akiknek nem sikerült jól a szintfelmérője. Természetesen ők is lehetnek a Batthyány Iskola tanulói, de csak korlátozott számban vehetnek fel tanulókat, hiszen törvényileg meghatározott a létszám.

 

Would you like to replay the video?

 

Ennek ellenére várhatóan pótfelvételire is sor kerül majd, hiszen akadtak olyanok, akik betegség miatt nem tudtak részt venni az eseményen, vagy egészen egyszerűen csak későn értesültek a szintfelmérőről.

 

 

 

Címkék