A napokban az érdi Kálvin téren egy vagy több ismeretlen személy – feltehetően politikai véleményt nyilvánítva – festékkel kente be Dorosz Dávid képviselő-jelölt egyik plakátját. Egy másik személy ezt sérelmezte, emiatt szóváltás és lökdösődés alakult ki. Információnk szerint az érdi rendőrkapitányságon az ügyben feljelentés nem született.

Hasonló tartalmaink:

 

Az ügy érintettjeinek pártszimpátiája nem állapítható meg, ezért az sem zárható ki, hogy az Együtt-PM által szervezett provokációról van szó.

Az érdi Fidesz álláspontja szerint az a csoda, hogy eddig nem került sor komolyabb összetűzésre Érden, hiszen Dorosz Dávid az elmúlt hónapokban olyan hazugság- és gyűlöletkampányt folytatott, amely példa nélkül áll a város politikai történetében.

Furcsának tartjuk azt is, hogy ahogy a viccbéli Mórickával, mindig Dorosz Dáviddal történik valami „hírértékű”, annak ellenére, hogy szinte azt sem tudja, hol van Érd.

Érd eddig nyugodt város volt, és reméljük, hétfőn, amikor Dorosz Dávid visszamegy Angyalföldre, ahol lakik, ismét nyugodt életet élhetünk.

Az érdi Fidesz a választásokig hátralévő két napban– ahogy eddig is – nyugodt, mérsékelt kampányt folytat és erre szólít fel minden politikai szereplőt és aktivistát.

 

T. Mészáros András

Elnök, Fidesz- MPSZ érdi szervezete

 

Címkék