Folytatódott a rezsicsökkentés, hiszen április 1-től további 6,5 %-kal csökkent a földgáz ára – ezzel kezdte a sajtótájékoztatót Dr. Aradszki András a FIDESZ-KDNP országgyűlési képviselője. Mindemellett pedig felhívta a figyelmet arra is, hogy a kormány a rezsicsökkentéssel a magyar háztartások terheit több mint 200 milliárd forinttal enyhítette.

Hasonló tartalmaink:

Az elmúlt négy évben a kormány számos törvényt fogadott el, amelyek a magyar lakosság számára kedvezőek voltak. Dr. Aradszki András említette a családi adókedvezményt, a GYED emelését, a GYED Extrát valamint a legfontosabbak között beszélt arról is, hogy a kormány a lakosság helyett a multinacionális cégeket adóztatta meg, így ezzel a lépéssel is további 500 milliárd forint maradt az emberek zsebében.

Számos Érdet érintő ügyben is jelentős eredményeket hozott az elmúlt négy év. A politikus hangsúlyozta azt is, hogy az eddigi eredményeken túl az M7-es érdi csomópontja is átépül a közeljövőben, hiszen az ehhez szükséges pénzügyi források már rendelkezésre állnak, hamarosan indulhat a közbeszerzés. A közbiztonság terén is jelentős javulás várható, hiszen új épületet kap majd a rendőrség – tette hozzá.

Ezek után a vasárnapi választások kapcsán T. Mészáros András polgármester egy felfokozott politikai hangulatról számolt be. Dorosz Dávidnak, a kormányváltók jelöltjének kampánytevékenységét bírálta a város vezetője.

 

Would you like to replay the video?

A sajtótájékoztató végén Dr. Aradszki András még hozzátette, hogy a kormánynak nem víziói, hanem konkrét elképzelési vannak a folytatásra, amit mi sem bizonyít jobb, mint hogy az erre vonatkozó munkát már el is kezdték.

 

 

Címkék