A következő időszakban minden megyei jogú város – így Érd is – növekedési centrum, fejlődési központ lehet egy-egy megye illetve térség életében – ezt egy kormányzati bejelentésre hivatkozva mondta el T. Mészáros András polgármester. Ez főként a munkahelyteremtés és a foglalkoztatás terén jelenthet nagymértékű előrelépést a jövőre nézve.

Hasonló tartalmaink:

A jelenlegi szabályozás szerint a közép-magyarországi régióban a beruházások támogatása terén sem állami, sem uniós pénz nem áll rendelkezésre, azonban kivételek most is vannak, ez Érd szempontjából további forrásösszegeket jelenthet a fejlesztések terén.
Hamarosan ismét elkezdi működését a fogorvosi ügyelet Érden. Az ezzel kapcsolatos döntéseket a csütörtöki közgyűlés hozza majd meg.
Érd-Ófalu közbiztonsága is előtérbe került egy különleges ügy kapcsán, amelynek a sürgős megoldása miatt már az illetékes szervekkel tárgyal az önkormányzat.
Az egyre aktívabb városi sportéletről is beszélt T, Mészáros András, ugyanis a városi uszoda július 4. és 6. között egy nemzetközi szinkronúszó bajnokságnak ad majd otthont – tette hozzá a polgármester.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék