A folytatáshoz kér támogatást az érdi Fidesz

 

„Mindaz, amit T. Mészáros András polgármester és csapata Érdért tett az elmúlt évben, egyértelmű és elvitathatatlan érdem. Az elért és megvalósult fejlesztések után azonban nem szabad elégedetten hátradőlni. Folytatni kell tovább a munkát, hogy Érd családias, virágzó kertváros legyen.” Ezzel az üzenettel és céllal indította el a Fidesz-KDNP érdi szervezetének választási kampányát Aradszki András, a térség országgyűlési képviselője, energiaügyért felelős államtitkár.

Hasonló tartalmaink:

 

Folytassuk, hogy Érd családias, virágzó kertváros legyen! – fogalmazta meg a célt T. Mészáros András polgármester múlt hét péntekén a Fidesz-KDNP kampánynyitó nagygyűlésén. A választókerületi jelölteket bemutató rendezvény vendége Bayer Zsolt újságíró-publicista volt.

- Három a magyar igazság – kezdte a beszédét Aradszki András államtitkár, országgyűlési képviselő, utalva az előző két választási sikert reményei szerint megkoronázó harmadik, igazán fontos győzelemre, majd hozzátette: – Ez a választás azért igazán fontos, mert ezzel végérvényesen pontot tudunk tenni a Kádár-korszakra, az utódpártok tevékenységére, és be tudjuk fejezni nem csak országosan, hanem itt helyben is a rendszerváltást.

 

- A Fidesz-KDNP 2006 óta vezeti a várost, és ha voltak is néha nehézségek, mindig látszott a fejlődés. Ennek igazi fokmérői azon ismerősök vélekedései, akik csak néhány évente látogatnak el Érdre, és akik csodálkozva nézik, hogy milyen dinamikusan szépül és épül a város. Valljuk be, ebben az esetben a messziről jött ember szavában lehet hinni, hiszen mi, akik itt élünk és nap, mint nap részesei vagyunk ennek az intenzív folyamatnak, örülünk minden újnak, de néhány nap múlva már a mindennapok részévé válik a megújult főtér, a gyönyörű uszoda, az új utak, és természetessé lesz, hogy mindez megépült. Talán ez így van rendjén, de a városvezetésnek már a holnapra, a további megoldandó feladatokra kell gondolni.

 

Aradszki András szerint október 12. tétje nem más, mint hogy ez az építkezés, Érd Megyei Jogú Város átalakítása folytatódik-e. A további fejlődést T. Mészáros András polgármesterrel és a Fidesz-KDNP választókerületi jelöltjeivel lehet csak elérni – hangsúlyozta a város országgyűlési képviselője.

 

T. Mészáros András polgármester a választókerületi jelöltek bemutatását stílszerűen egy a sportból vett mondással kezdte: – Győztes csapaton ne változtass, szokták mondani. Csak hozzátenni és jobbítani szabad!

Ez a jobbító szándék jelent meg abban, hogy csupán egy-két helyen változott a jelöltek személye, ugyanis lényegében ugyanaz a csapat, ugyanazok a képviselők számítanak az érdiek bizalmára, akik 2006-ban és 2010-ben is indultak és megnyerték a választásokat. A polgármester hangsúlyozta: most is szükség van arra a támogatásra, a bizalomra.

T. Mészáros András egyenként hívta fel a színpadra az egyéni képviselőjelölteket, majd a rendezvényen debütáló Fidesz-KDNP kampányfilm egységet és összefogást, a közös, összehangolt munkát erősítő képekkel, választókerületenként mutatta be az elmúlt évek fejlesztéseit.

 

- Soha nagyobb igazságot nem mondott képviselő úr, mint mikor kijelentette: el kell őket harmadszor is verni – utalt beszéde elején Aradszki András szavaira Bayer Zsolt publicista, az est díszvendége. Hozzátette: azt gondolta, hogy a baloldal a két vereség után elcsitul, magába néz, elmélkedik, ehhez képest úgy érzi, kezd 2012-es békemenet hangulata lenni.

 

Bayer Zsolt Orbán Viktor tusnádfürdői beszéde kapcsán a liberális társadalom dogmáit kiemelve a modell hibáira, a rendszer válságára és lassú, látható és érzékelhető összeomlására hívta fel a figyelmet. Ezt követően arra kérte a jelenlévőket, hogy bátran gondolják végig lakóhelyüknek, Érdnek az elmúlt néhány esztendejét, és azért szavazzanak a Fidesz-KDNP jelöltjeire, mert ez a csapat már bizonyított, letett jó néhány dolgot az asztalra és semmiképpen sem a hibás liberális dogmák szerint képzeli el Érd és Magyarország jövőjét. Végül az újságíró azokra a fejlesztésekre hívta fel a figyelmet, amit ő, egykori érdligeti gyerekként, mostanra már csak látogatóként tapasztal, és ami elvitathatatlan érdeme a jelenlegi városvezetésnek. „Hihetetlen és nagyszerű eredmény, hogy hetvenezres Érd csatornázottsága lassan befejezett múlt idő, a felszíni vízelvezetés problémái sok helyen megoldódtak, új és megszépült óvodákba, iskolákba, gimnáziumba járhatnak a gyerekek. Mintegy 50 kilométer új aszfaltos út, megújult főtér, az országosan is egyedülálló és kulturális értékű Magyar Földrajzi Múzeum fogadja az ideérkezőket.”

 

A kampánynyitó ünnepség hivatalos részét a Szózat közös eléneklése zárta, de a jelenlévők még sokáig együtt maradtak és beszélgettek – jövőről, a lehetőségekről, a megkezdett munkáról, amit folytatni kell azért, hogy Érd családias, virágzó kertváros legyen.

 

 

A Fidesz képviselőjelöltjei:

Antunovits Antal (1. számú választókerület),

Simó Károly (2. számú választókerület),

Mórás Zsolt (3. számú választókerület),

dr. Bács István (4. számú választókerület),

Tekauer Norbert (5. számú választókerület),

Kopor Tihamér (6. számú választókerület),

Donkó Ignác (7. számú választókerület),

Demjén Attila (8. számú választókerület),

Fülöp Sándorné (9. számú választókerület),

Kéri Mihály (10. számú választókerület), dr.

Veres Judit (11. számú választókerület) és

Szabó Béla (12. számú választókerület).

 

 

Címkék