Rendőrség és polgárőrség a felújított körzeti megbízotti irodában

vlcsnap-2014-09-25-12h36m58s177T. Mészáros András adta át a felújított Bűnmegelőzési Központot. A polgármester hozzátette: ezzel a lépéssel tovább javulhat a város és azon belül is a településrész közbiztonsága, amelynek a megteremtésében a rendőrség, a polgárőrséggel közösen a közterület felügyelet bevonásával hatékonyan végzi a munkáját.

Hasonló tartalmaink:

Dr. Fekete Csaba a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság főkapitány helyettese hangsúlyozta: egy ilyen iroda megnyitása a lakossághoz közelebb hozza a rendőrséget, ezzel is növelve a biztonságérzetet. T. Mészáros András elmondta azt is, hogy a jövőben is kiállnak a polgárőrség mellett. Ezt az ellenzéki polgármesterjelölt által korábban említett városőrség megteremtése kapcsán hangsúlyozta a város vezetője, valamint továbbra is az önkormányzat támogatásáról biztosította az önkéntes szervezetet, hiszen az elmúlt évek munkája rendkívül eredményes volt – tette hozzá.

A most átadott felújított körzeti megbízotti irodában a rendőrség és a polgárőrség együtt végzi a munkáját, korszerű technikai feltételek mellett. Az átadásától kezdve folyamatos szolgálatot teljesít a rendőrség a településrészen.

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék