erdiboxAz Érdi Box Klub és a Pest megyei Ökölvívó Régió Központ régiós találkozót és ökölvívó versenyt rendezett Érden. A megmérettetésen 13 mérkőzés zajlott, ezek közül 4 bemutató jelleggel került megrendezésre. Az Érdi Boksz Klub mindkét versenyzője győztesként hagyhatta el a ringet.

Hasonló tartalmaink:

 

A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola ökölvívó versenynek adott otthont az elmúlt hétvégén. A sportesemény célja a budapesti és Pest megyei régió versenyzőinek megmérettetése volt, főként utánpótlás korosztályban.

A két érdi versenyző kitett magáért. Csóka Roland és Gregor Alexandra is győztesként hagyta el a ringet, Gregor Alexandra ráadásul elnyerte a legeredményesebb junior lánynak járó különdíjat is.

Az Érdi Boksz Klub már a december 3-6. között Kecskeméten megrendezésre kerülő felnőtt magyar bajokságra készül, amelyen a tervek szerint két versenyző indul. Joggal bizakodhatnak az érdi egyesület vezetői, hiszen az utánpótlás korúak is remekül szerepeltek a magyar bajnokságokon. A junior illetve az ifjúsági országos bajnokságon harmadik helyet értek el az érdi versenyzők, a serdülő korosztályban egy ezüstérem született, míg a női magyar bajnokságon egy junior magyar bajnoki címet szerzett az érdi Boksz klub.

 

 

Would you like to replay the video?

 

 

Címkék