Akadozik a postai kézbesítés Érden

Az elmúlt időszakban számos panasz érkezett az érdi önkormányzathoz arról, hogy a lakók nagy késéssel kapják meg leveleiket, számláikat. Simó Károly alpolgármester arról tájékoztatott, hogy megtették a szükséges lépéseket, felvették a kapcsolatot a postával.

Hasonló tartalmaink:

 

Jelentős késéssel érkeznek meg a nem könyvelt küldemények, számlalevelek és egyéb hivatalos iratok is az érdiekhez. A Posta dolgozói csak egy értesítővel jelzik, hogy érkezett ajánlott levél, és nem próbálják azokat kézbesíteni.

– A Magyar Posta illetékes szerveit levélben kerestük meg, és arra kértük, hogy egyrészt próbáljanak figyelni arra, hogy a szolgáltatás normális minőségben történjen – közölte az alpolgármester. – Azt is kértük, tájékoztassanak arról, hogy mi a probléma oka, és a hivatal tud-e tenni bármit azért, hogy a helyzet rendeződjön. Az nem megengedhető, hogy valaki több hetes késéssel kapja meg fontos értesítését vagy számlalevelét, és emiatt például késedelmi kamatot kelljen fizetnie – tette hozzá Simó Károly alpolgármester.

Hallgassa meg interjúnkat!

Címkék