14_12_23_radi_es_tv_latogatas_gyerekekHelyi középiskolásokat láttak vendégül az Érd Médiacentrumhoz tartozó szerkesztőségek a közelmúltban. A diákok a látogatások során a városi rádió és televízió munkájával ismerkedhettek meg közelebbről.   

Hasonló tartalmaink:

 

 

Az Érd Médiacentrum munkájának a megismertetése illetve népszerűsítése volt a célja annak a látogatássorozatnak, melynek keretében az Érd FM valamint az Érdi Városi Televízió mindennapjaiba tekinthettek be a tanulók.
Hangfelmondás a rádióban, hírolvasás a green-box technika segítségével vagy éppen a stúdióbeszélgetések hangulatának a felidézése. Csak néhány – a szakmában dolgozók számára – hétköznapi megoldás, amit a vendégség alkalmával a tanulók is testközelből megtapasztalhattak.

Az önkormányzat által alapított Érd Médiacentrum, a közel tíz esztendős Érdi Városi Televízió és az Érd FM egyesülésével született meg idén tavasszal. A különböző médiumok együttműködésével – a gazdasági előnyökön túl – az alapítók célja az volt, hogy egy hatékonyabb tájékoztatás és információáramlás valósuljon meg a városban.

 

Would you like to replay the video?
Címkék