Civil Börze Diósdon

A Civilek Világnapja alkalmából Civil Börzét tartottak szombaton, Diósdon az Eötvös József Német Nemzetiségi Általános Iskola tornacsarnokában. A rendezvényen az érdeklődők megismerkedhettek a helyi civil szervezetek munkájával, beszélgethettek a tagokkal és betekinthettek a tevékenységükbe is.

Hasonló tartalmaink:

 Február 1-je a Civilek Napja, ebből alkalomból idén először szerveztek bemutatkozó börzét Diósdon. A helyi civil szervezetek a rendezvényen bemutatkozhattak egymásnak és az érdeklődőknek is. Egy ilyen rendezvény alkalmával a lakosok is kedvet kaphatnak a csatlakozáshoz, valamint tájékozódhattak a szervezetek rendezvényeiről is – mondta el Bogó László. A település polgármestere hozzátette, hogy az önkormányzat lehetőségeihez mérten minden civil szervezetet igyekszik támogatni.

A település egyik igen aktív szervezete a Hagyományőrző Klub, aminek alaptevékenysége a kulturális programokat szervezése. A börzén baráti társaságok is bemutatkozhattak, így például a Diósdi Földönfutókkal is találkozhattak az érdeklődők.

Would you like to replay the video?
Címkék