Meglépett a szemetelő

Autósüldözésbe torkollt egy illegális szemétlerakás Érden. Kopor Tihamér önkormányzati képviselő a választókerületén áthaladva vette észre, hogy valaki oda nem illő hulladékot próbál meg elhelyezni az egyik szelektív hulladékgyűjtő szigeten. Habár a politikus azonnal riasztotta a hatóságot, az ismeretlen férfit mégsem sikerült feltartóztatni, ezért autójával eredt a vétkes nyomába.

Hasonló tartalmaink:

Kopor Tihamér, a 6-os számú választókerület képviselője az Apály és a Duna utca sarkán található szelektív hulladékgyűjtő sziget mellett elhaladva pillantotta meg azt a férfit, aki dobozos kisteherautójából éppen nagy mennyiségű szemetet próbált meg elhelyezni. Miután a politikus észlelte, hogy az elhelyezni kívánt hulladék se nem papír, se nem üveg, se nem műanyag, vagyis nem illeszkedik a lerakóhely profiljába, felszólította az ismeretlen férfit, hogy fejezze be az illegális tevékenységet.

A hatóságok egyidejű értesítése mellett megkísérelte feltartóztatni a férfit, aki végül elsodorta őt autójával. Kopor Tihamér autójával utánaeredt. Bár a férfi meglépett előle, a képviselő hangsúlyozta: mindannyiunk érdeke, hogy megfékezzük az illegális hulladéklerakást, az autós üldözést azonban senkinek sem ajánlja.

A képviselő hozzátette, aki sem az otthoni kukába, sem a szelektív hulladékgyűjtő szigeten nem tudja elhelyezni a keletkező szemetet, az szállítsa az ÉTH Sas utcai telephelyére, ahol ma már már a veszélyes hulladéknak számító anyagokat is el lehet helyezni.

Would you like to replay the video?
Címkék