Kormányzati támogatásokból fejlődik Érd

Az idén elkészülhet az érdi Vörösmarty Gimnázium tornacsarnoka – közölte Aradszki András, a térség országgyűlési képviselője. Az energiaügyi államtitkár emlékeztetett, hogy kormánydöntés született az M7-es érdi lehajtójának átépítéséről is.

Hasonló tartalmaink:

Érden a Vörösmarty Gimnázium beruházása egyenesbe került – mondta Aradszki András. Úgy fogalmazott: „Remélhetőleg az a szép terv, amely egy igen jó tornatermet biztosít majd a diákság számára, meg fog épülni legkésőbb ez év végéig. E tekintetben megfelelő pozícióban van a beruházás, kormányzati programokban szerepel, a megfelelő pénz is megvan rá, tehát én nem látom akadályát, hogy ez elkészüljön”.

Aradszki András hozzátette: annak is elhárult az utolsó kormányzati döntést igénylő akadálya, hogy a Bem téri rendezés kapcsán az M7-es le- és feljáróját is átalakítsák. Itt, a Spar korábbi ígéretének megfelelően egy bevásárlóközpont is fog épülni, kielégítve a felső-parkvárosiak egyébként jogos igényeit – mondta a képviselő.

Aradszki András beszámolt arról is, hogy elkészült Diósdon az iskola bővítése, így az eddiginél nagyobb, korszerűbb intézménybe járhatnak a diósdi diákok. Utalt arra is, hogy az ütemezés szerint haladnak az új érdi rendőrkapitányság munkálatai, és a pénz is megvan rá a 2015-ös országos költségvetésben.

A politikus az országos események kapcsán többek között a Paks II. beruházással kapcsolatos parlamenti vitáról beszélt.

Would you like to replay the video?

 

Címkék