A szúnyogoknak annyi!

Hamarosan indul a szúnyogirtás Érden – jelentette be a polgármester. T. Mészáros András elmondta: a szerződéseket már aláírták. A héten és a jövő héten pedig elkezdődik a vérszívók ritkítása. A polgármester sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy ezekben a napokban kiküldik a házi átemelőkkel kapcsolatos tájékoztató leveleket.

Hasonló tartalmaink:

Would you like to replay the video?

A héten és a jövő héten elkezdődik a vérszívók ritkítása. T. Mészáros András elmondta: a szerződéseket már aláírták.

A házi átemelőkkel kapcsolatban 720 levelet postáznak. A levélben minden információt megtalálnak a berendezésekkel kapcsolatban – tette hozzá T. Mészáros András. A házi átemelők telepítéséről korábban már mi is beszámoltunk.

T. Mészáros András a Te Szedd!országos szemétszedési akció eredményeiről is beszélt. A polgármester azt mondta: 700 köbméternyi hulladékot gyűjtöttek össze az akció érdi helyszínein. (A részletekről itt írtunk.) Macsotay Tibor, a polgárőrség vezetője, a szemétszedés egyik szervezője a sajtótájékoztatón arról számolt be, hogy ez volt a legsikeresebb érdi Te Szedd: a 700 köbméter összegyűjtött hulladék mellett a részt vevők száma meghaladta a félezret.

A sajtótájékoztató vendége volt Rácz Mariann kapusedző és Janurik Kinga, az ÉRD női kézilabdacsapatának csapatkapitánya. A csapat sikeréről korábban itt számoltunk be.

A polgármester az Érdi Újság terjesztéséről is szólt. Azt mondta: ha valaki nem kapná meg a lapot, az jelezze. Ezt az itt felsorolt elérhetőségeken tehetik meg. Hozzátette: már tárgyal a kiadóval a terjesztési hiányosságokról.

Címkék