Felújítják a Sárd utcában a csatornát

A nyár folyamán a Sárd utcában is megújul a csatornahálózat. Ennek a néhány hónapos munkálatnak a részleteiről tartottak lakossági fórumot az Érdligeti Általános Iskolában.

Hasonló tartalmaink:

Would you like to replay the video?

A Sárd utcában több, mint tíz éve megépült a csatorna, a nem kellően szakszerű beruházás miatt manapság már annyi hibával küszködik a hálózat ezen szakasza, hogy az érdi csatorna projekt jelenleg is zajló úgynevezett B-programjában ennek a rekonstrukciójára is sort kellett keríteni – tudtuk meg Kopor Tihamér (Fidesz-KDNP) kerületi képviselőtől.

A jelenlegi projekt kivitelezője, a Duviép 2000 Kft. képviseletében Rákos József ügyvezető tájékoztatta a érdeklődőket a hamarosan kezdődő munkálatok a részleteiről, a szakaszos útlezárásról és a helyreállítás minőségéről.

A fórumon természetesen nem csupán az építkezés műszaki hátteréről volt szó, hanem arról is, hogy ez a több hónap át tartó munka miként befolyásolja majd a környéken élők valamint az arrafelé közlekedők életét. A Sárd utcai csatornahálózat rekonstrukciója június elején kezdődik, míg a munkálatok befejezése legkésőbb szeptemberben várható.

Címkék