Ez a hétvége a gyerekeké! Vagy mégsem? Programajánló felnőtteknek gyereknapra

Ha messze elkerülnénk a gyerekzsivajtól hangos helyeket, vagy csak egyszerűen már elfáradtak gyermekeink és most úgy érzik Önökön a sor, akkor ez a kora nyári hétvége bőven kínál lehetőséget a felnőttek számára is a kikapcsolódásra, sportra, segítségnyújtásra, megemlékezésre és feltöltődésre is.

Hasonló tartalmaink:

Ha mostanság nem tették meg, akkor pénteken itt a lehetőség, hogy vérükkel segíthessenek három embernek a Százhalombattán szervezett rendkívüli véradáson.

Szombaton nem érdemes kihagyni a már hagyományosan Érd Ófaluban megrendezett Szőlővirág ünnepet, ahol nemzetiségi találkozóval kötik egybe a mulatozást. De ha inkább egy jó Érdi sétára vágynának, szakszerű idegenvezetéssel megismerve városunk nevezetességeit, akkor szombaton erre is kínálkozik lehetőség. Akinek pedig két kerékre pattanni lenne kedve, azt több helyszínen is megteheti, hiszen szombaton délelőtt elindul 3 falu 2 keréken és Diósdon is kerékpáros családi napot tartanak.

És miután a nagy tekerésben elfáradtak, vagy úgy általában inkább nézni szeretik, hogyan sportolnak mások, akkor ne mulasszák el a Nemzetközi Pompomlány versenyt az Érd Arénában.

Akinek pedig elmélkedni vagy szép képeket szeretne nézegetni támad kedve, azok számára is van választék, hiszen még megtekinthető Körmendy Zizi Négy évszak fotókiállítása és Szabó Szikla Szilárd Érdi rajzai a Szepes Gyula Művelődési Központban, de pénteken már megnyílik A megnyugvás ösvényein címmel Damó István kiállítása is az Érdi Galériában.

És ne feledkezzünk meg azokról a hősökről sem, akik életüket áldozták Magyarországért, vasárnap délelőtt Érd MJV Önkormányzata megemlékezést tart az I. Világháborús emlékműnél a Hősök napja tiszteletére.

Sok jókedvet, örömöt és tartalmas időtöltést kíván az ÉrdMost! csapata a hétvégi programokhoz!

Címkék