Érdért tettek és tesznek a jövőben is

Három városi elismerést adott át T. Mészáros András polgármester, melyeket minden évben az arra legérdemesebbnek adományoz a város közgyűlése. Érd Megyei Jogú Város május 28-ai Közgyűlésén Romics Ervint, Pálházy Imrét és a Komáromi családot díjazták.

Hasonló tartalmaink:

vlcsnap-2015-05-29-16h50m51s72

T. Mészáros András elsőként az Érdi Sport Díjat adta át Romics Ervinnek, az Érdi VSE labdarúgó szakosztály elnökhelyettesének, aki az elmúlt közel 20 évben a város sportéletéért, elsősorban a labdarúgás fejlődéséért tett sokat.

vlcsnap-2015-05-29-16h52m31s54

A Közgyűlésen került sor továbbá az Érd Közbiztonságáért és Tűzbiztonságáért Díj átadására is. Ezt Pálházy Imre, az Érdi Polgárőrség alelnöke vehette át, aki immár 10 éve tevékenykedik polgárőrként, odafigyelve a város nyugalmára, a lakosok közbiztonságára. Pálházy Imre, az Érdi Polgárőrség alelnöke elmondta, hogy a díjat ugyan ő kapta, de ezt azokkal az emberekkel együtt érdemelte ki, akik nap-mint-nap tesznek Érd közbiztonságáért.

vlcsnap-2015-05-28-18h27m23s165

Az idei Év Családja Díjat is átadta T. Mészáros András polgármester, mégpedig a Komáromi családnak. Komáromi Attila és felesége Tímea 6 fiúgyermeket nevelnek és augusztusra várják hetedik kisfiukat. Komáromi Tímea elmondta, hogy reméli, azért kapták ezt a díjat, mert olyan értékeket közvetítenek az emberek felé, ami követendő. Komáromi Attila pedig a szeretet minden gondot és problémát megoldó erejét hangsúlyozta.

 

Címkék