Nem sikerült Dénes Mercinek

Hamar véget ért a verseny az Érdi Spartacus 53 kilogrammos birkózójának az I. Európa Játékokon, Azerbajdzsán fővárosában, Bakuban.

Hasonló tartalmaink:


A nemrég súlycsoportot váltó Dénes lapunknak elmondta, hogy örülne az éremnek, ám az 53 kilogrammos kategória számára egy szintfelmérő lesz, és azt is említette, hogy kedvezőtlen időpontban van a verseny, hiszen az elmúlt hetekben már megkezdték a felkészülést a szeptemberi világbajnokságra.
Az Érdi Spartacus birkózója a bolgár Pepa Dimitrovával került szembe az első körben, akit magabiztosan, tussal vert, ezt követően viszont a házigazdák versenyzője, Anzhela Dorogan dobott tust az érdi lányon. Mivel az azeri beverekedte magát a döntőbe, a 2014-es év legjobb magyar női birkózójának választott Dénes vigaszágon folytathatta, de itt a törökök nagyágyúja, Merve Kenger tusgyőzelmet aratott, így Dénes helyezés nélkül zárt.

Az Európa Játékokon Dénes Mercédesz mellett több érdi is van: az Érdi VSE tollaslabdázója, aki néhány éve a pécsi MultiAlarm SE-nél pallérozódik június 22-én, míg a két érdi úszó Sós Dániel és Tekauer Márk június 23-án kezdi meg szereplését Bakuban.

(fotónk egy korábbi eseményen készült)

Címkék