Bemutatkoznak a helyi vállalkozók

Közel két hónapja nyitotta meg kapuit a lakosok előtt az Érdi Ipartestület bemutatóterme a Tesco áruházban.  A bemutatóteremben közel 30 vállalkozó termékével, szolgáltatásával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Hasonló tartalmaink:

Az eltelt időszak tapasztalatairól Csóli Csaba, az Érd és Környéke Ipartestület ügyvezető igazgatója elmondta, hogy összességében pozitívan fogadják a betérő látogatók a kínálatot, azonban sokan még mindig csak elsétálnak a bemutatóterem előtt. Majd hozzátette, hogy ezen a jövőben úgy próbálnak meg változtatni, hogy programokkal és nyereményjátékkal egybekötött bemutatóval várják az érdeklődőket. Csóli Csaba a program kapcsán elmondta, hogy ennek érdekében 30 vállalkozó úgy döntött, hogy megpróbálják saját vállalkozásukat közelebb vinni a lakosokhoz, így bemutatókat és programokat is szerveznek majd.

Elsőként a környezettudatos nyomtatással ismerkedhetnek meg a látogatók szombaton. A Fókusz Computer képviseletében Kovács Krisztián ügyvezető igazgató elmondta, hogy felmérik az érdeklődők nyomtatási szokásait és szükségleteit, majd ajánlanak számára gazdaságosabb és környezettudatosabb megoldást.

Az Érdi Ipartestület bemutatótermébe ellátogatott Skapinyecz Péter, a Magyar Nemzeti Kereskedőház tanácsadója is, aki még a Szabadkai Vásáron ismerkedett meg az Érdi Ipartestület ügyvezető igazgatójával, Csóli Csabával. Skapinyecz Péter elmondása alapján a Kereskedőház tevékenysége két pillérre épül: egyrészt tömöríti, felkutatja azokat a hazai vállalkozásokat, akiknek a termékei, szolgáltatásai a külföldi piacokon is versenyképesek lehetnek, másrészt a külpiaci kereskedőházakon keresztül felméri a piaci igényeket. Skapinyecz Péter hozzátette, hogy több olyan érdi terméket is találtak, amelyek kiajánlásra érdemesek.

Az Érdi Ipartestület ügyfélszolgálati irodáján a jövőben rendszeresen várják az érdeklődőket kóstolóval és bemutatóval egybekötött programokkal.

Would you like to replay the video?
Címkék