Orbán Viktor Érdre jön – jelentette be Aradszki András

Országos ügyek mellett a helyi lakosságot érintő aktualitásokról is tájékoztatást adott sajtótájékoztatóján Aradszki András energiaügyért felelős államtitkár, országgyűlési képviselő. Július 3-án Orbán Viktor miniszterelnök városunkba látogat, ahol T. Mészáros András polgármesterrel találkozik és egy hosszú távú megállapodást kötnek, amely meghatározza Érd jövőbeni fejlesztési lehetőségeit.

Hasonló tartalmaink:

A sajtótájékoztató egyik kiemelt témája volt a bevándorlás, amely kapcsán Aradszki András országgyűlési képviselő kiemelte: vannak a politikai menekültek, akiknek a magyar állam segítséget nyújt, azonban vannak az úgynevezett megélhetési bevándorlók, akik a jobb élet reményében jönnek el otthonukból. Ők azok, akik veszélyeztethetik az itt élők megélhetését és biztonságát – tette hozzá a politikus. A menekültek 90%-át szervezett bűnözők szállítják Magyarországra és ezt meg kell akadályoznia a kormánynak – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő. A tájékoztatón szó volt a brókerbotrányokkal kapcsolatos törvénycsomagról is, amelyet a kormánypártok tettek le az országgyűlés elé, azonban ezt az ellenzék nem szavazta meg. Aradszki András ezen túlmenően részletesen kitért arra is, hogy megkezdődött a 2016. évi költségvetés vitája.

Aradszki András a sajtótájékoztatón a helyi ügyek kapcsán kitért arra, hogy Diósd közel 100 millió Ft támogatást kap óvoda felújításra. Sóskúton folyamatosan halad a csatornaépítés és a település megkapta az ehhez szükséges önrészt.

Az országgyűlési képviselő Érd kapcsán kiemelte, hogy július 3-án, a modern városok program keretében Orbán Viktor miniszterelnök városunkba látogat, ahol T. Mészáros András polgármesterrel találkozik és egy hosszú távú megállapodást kötnek, amely meghatározza Érd jövőbeni fejlesztési lehetőségeit.

Would you like to replay the video?
Címkék