Ülésezik a közgyűlés csütörtökön

Az érdi közgyűlés 24 napirendi pontot tárgyal csütörtökön. A többi között javaslatot tehetnek az Érdi Városfejlesztési Kft. ügyvezetőjének megválasztására, meghosszabbíthatják az érdi háziorvosok praxisát és javaslatot fogadhatnak el arról is, hogy kit terjesztenek fel a Pest Megye Környezetvédelméért díjra.

Hasonló tartalmaink:

Pénzt kaphatnak fiatalok. Jövőre is csatlakozhat a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázathoz Érd. A többi között erről is dönthet a közgyűlés csütörtökön. A javaslat szerint ötmillió forintot szavazhat meg a közgyűlés a fiataloknak. Az országos pályázaton már idén is részt vesz a város. Az országos Bursa Hungarica pályázat a szociálisan rászoruló, hátrányos helyzetű főiskolásoknak és egyetemistáknak szól.

Modernebb berendezéseket kaphat az érdi könyvtár és a művelődési ház. Indulhat a város egy ezzel kapcsolatos pályázaton, amelyről szintén csütörtökön szavaz az érdi közgyűlés. A pályázaton egyebek mellett a közművelődési intézmények felújítására és berendezéseik cseréjére is lehetőség van. Az önerőhöz két és fél millió forintot különített el a város. Mivel a támogatás mértéke az önerő kilencszerese, ezért több mint 22 millió forintot is nyerhet Érd a könyvtár és a művelődési ház fejlesztésére.

Az előterjesztéseket a város oldalán, az erd.hu oldalon találja, ide kattintva!

Címkék