Városi elismeréseket adott át a polgármester

Napirend előtt városi elismeréseket adott át T. Mészáros András polgármester Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése júniusi ülése előtt a Polgárok Háza dísztermében.

Hasonló tartalmaink:

Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése minden évben több díjat is adományoz. A június 25-i ülésen két elismerést adott át T. Mészáros András. Az Érd Egészségügyéért Díjat Lángi Józsefné fizioterápiás szakasszisztens vehette át a polgármestertől. Az elismerést a város egészségügyi ellátása érdekében végzett három évtizedes munkájáért ítélte neki a Közgyűlés. Ahogy az a laudációban is elhangzott, fontos szerepe volt az intézmény fizioterápiás rendelésének megteremtésében és fejlesztésében.

Lángi Józsefné az Érd Tv Híradójának elmondta: nehéz ma az egészségügyben dolgozók helyzete, azonban a szakma iránti szeretet, az embereken való segítség mindenért kárpótolja.

Napirend előtt adta át T. Mészáros András polgármester az Érdi Közszolgálati Díjat is. Az elismerést Kétszeriné Perlaki Csilla, a Polgármesteri Hivatal közművelődési referense vehette át, a város közművelődési területén végzett áldozatos munkájáért.

Kétszeriné Perlaki Csilla elmondta: meglepetésként érte a kitüntetés.

Az elismerések átadását követően mindkét díjazott beírta nevét Érd Város Krónikájába.

Would you like to replay the video?

 

Címkék