Még lehet nevezni!

Augusztus 22-ig lehet nevezni az Érd városi kispályás teremlabdarúgó bajnokságra, amely augusztus 26-án kezdődik a Batthyány Általános Iskola Tornacsarnokában. Az eseményen ott lesz többek között T. Mészáros András polgármester, valamint Nyilasi Tibor hetvenszeres válogatott labdarúgó is.

Hasonló tartalmaink:

A torna mérkőzései egészen decemberig tartanak, hiszen 16 fordulót játszanak a csapatok szerda és péntek esténként. Egy csapat egy héten egy mérkőzést játszik. Hallgassa meg a szervezővel, Bráth Árpáddal készült interjúnkat!

VERSENYKIÍRÁS

 A bajnokság célja: sportbaráti kapcsolatok ápolása, a közönség szórakoztatása  és a kispályás labdarúgás népszerűsítése.

A bajnokság helyszíne:      Érd, Fácán köz 1.

Játéknapok:  szerda és péntek 21:00 -tól (ez még változhat)

A bajnokság kezdete:  2015. Augusztus 26.  (szerda) 21:00

Nevezés:  nevezni a csapatoknak 2015. augusztus 22-ig lehet Bráth Árpád szervezőnél a 0670/336-0476-os telefonszámon, vagy az erdiauto@gmail.com e-mail címen. A csapat jelentkezését kizárólag írásban (email-ben) tudjuk elfogadni. A beérkező nevezéseket dátum szerint fogadjuk, mert csak maximum 12 csapat nevezésére van lehetőség!

Nevezni maximum 16 főt lehet csapatonként. A nevezési lapot legkésőbb az első mérkőzésig kell leadni.

Nevezési díj: 65.000 Ft/csapat. Ebből az összegből a nevezéskor 15.000 Ft előleget kell befizetni. A fennmaradt összeget legkésőbb a bajnokság második fordulójáig kérjük befizetni a szervezőnél.

Pályán lévő játékosok száma:  5+1 fő,  játékidő: 2 x 20 perc

Lebonyolítás:  Alapszakaszban teljes körmérkőzés, majd a kialakult eredmények alapján lesz a rájátszás, ahol a mezőny két részre oszlik: I. és II. osztályra. A csapatok a rájátszásban viszik magukkal a gólarányt és a pontokat. A lebonyolítás a nevező csapatok számától változhat.

Díjazás: I-II. helyezett kupát és érmet kap. A III. helyezett kupát kap. Különdíjat kap a bajnokság gólkirálya, legjobb kapusa, és a legsportszerűbb csapat.

A nevezés után mindenkit e-mailen értesítünk a további tudnivalókról és a sorsolásról!

Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy a versenyen kizárólag saját felelősségükre vehetnek  részt! A labdarúgó bajnokságban nincs korlátozás az igazolt játékosok részvételére. A játékvezetőknek és a csapatoknak kötelező egységes mezben a pályára lépni. A megnyitó és az eredményhirdetés az Érd Városi Televízió jelenlétében zajlik.

A rendezvény támogatói:

tamogatok

 

Címkék