Hol volt, hol nem volt…

„Hol volt, hol nem volt…” Ezzel az címmel tartották meg július 20 és 24. között a Cimbora tábort a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában. A gyerekek ez alkalommal a fáraók világával ismerkedhettek meg.

Hasonló tartalmaink:


A Cimbora Alapítvány támogatásával idén immár 6. éve, hogy megrendezik a Cimbora tábort a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában. A foglalkozások célja elsősorban a kulturális értékek közvetítése valamint a személyiségfejlesztés – mondta el a tábor vezetője. Nagyné Balázs Gabriella kiemelte: a játékos feladatok alkalmával igen sokat tanulnak a gyerekek az egy hét alatt. Az idei tábor témája a fáraók világa volt.

A Cimbora tábor mindig nagy érdeklődésnek örvend. Elsősorban alsó tagozatos gyerekek vesznek részt a foglalkozásokon, de idén óvodások is jelentkeztek. A nagyobb diákok pedig – akik egykor szintén táboroztak – most segítenek a táborvezetőnek.

A táborban kiemelt figyelmet fordítanak a hagyományőrzésre is, így Kóka Rozália volt a meghívott vendég, aki népmeséket mondott a gyerekeknek, és segítséget nyújtott az országos mesemondó versenyre való felkészülésben is a tanulóknak.

Would you like to replay the video?
Címkék