Véget ért a napközis tábor

Június 22-én kezdődött és augusztus 14-én ért véget a hagyományos érdi nyári napközis tábor. Az idei program fő célkitűzése Magyarország nemzeti parkjainak játékos megismertetése a gyerekekkel, akik a nyolc hét alatt számos kiránduláson is részt vehettek.

Hasonló tartalmaink:

vlcsnap-2015-08-14-17h00m59s99Parkvárosban a nyári napközis tábor utolsó hetének foglalkozásai az előző hetek eseményei köré épültek. Kőnigné Ferencz Zsuzsanna a tábor egyik vezetője elmondta: igyekeztek az elmúlt nyolc hét alatt bejárni a legérdekesebb Nemzeti Parkokat az országban. Amikor nem kirándultak a gyerekek, akkor a tábor területén várták a gyerekeket a természettel kapcsolatos, változatos programok.

Népszerű a tábor Érden és környékén, mert végig teljes kapacitással működött. A legtöbb kisgyerek Érdről érkezett, azonban néhányan a környező településekről is részesülhettek az élményekből. Voltak olyan gyerekek is, akik szinte az egész nyarat itt töltötték.

Idén a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola szervezte a tábort, de más iskolákból is érkeztek segítő pedagógusok. A táborhoz reggeli és haza délutáni buszjárat szállította a gyerekeket, és az étkezést is helyben oldották meg a szervezők.

Would you like to replay the video?

 

Címkék