Már lehet jelentkezni a városi napközis táborba

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzata a korábbi évekhez hasonlóan a nyári szünidő idejére biztosítja a város általános iskolás korú gyermekeinek napközbeni ellátását. Az idei nyári   tábor középpontjában a mesék állnak majd, a nyolc hetes napközit a Bolyai iskola nevelőtestülete szervezi. A jelentkezési lap már oldalunkról is letölthető!
Hasonló tartalmaink:
Kézműves foglalkozások, sportos és kvízjátékok, csapatversenyek, no meg az igencsak kedvelt kirándulások (múzeumok, vadasparkok, Pálvölgyi cseppkőbarlang, kisvasút, dinnyési várkert, budapesti látogatás, Pákozd-Sukorói Arborétum) várják a gyerekeket nyolc héten át, június 25-től augusztus 17-ig a Favágó utcai táborban.
A tábor teljes térítési díja 8.000,- Ft/hét, ahogy az elmúlt évben is volt. Ebből az étkezés térítési díja 6675 forint, a fennmaradó részt a programokra fordítják.  A szociálisan rászoruló gyermekek esetében lehetőség van arra, hogy a szülő kérelmére a gyermekétkeztetés térítési díjának 50 százalékát az önkormányzat átvállalja, így az étkezésért 3.339,- Ft/hét összeget kell fizetni a szülőnek. A tábor teljes költsége ebben az esetben 4.650,- Ft/hét.Amennyiben az adott tábori hét megkezdése előtti héten még marad szabad férőhely, felvehetők nem érdi lakóhellyel rendelkező gyermekek is, 15 ezer forintos térítési díj ellenében.Jelentkezni az Intézményi Gondnokságon személyesen vagy e-mailben (gondnoksag@erd.hu) lehet, a térítési díjat a jelentkezéssel egyidejűleg az Intézményi Gondnokságon, illetve átutalással lehet teljesíteni. Átutalás esetén kérik a gyermek nevét és a turnust a közlemény rovatban feltüntetni.

A jelentkezési lap, a tájékoztató és a szülői nyilatkozat letölthető innen:

Jelentkezési lap, tájékoztató 

 

 

Címkék