Három iskola is korszerűbb lett a nyáron

Három oktatási intézményben, a Teleki, a Bolyai és az Érdligeti Általános Iskolában is felújítási munkálatokat végeztek a nyár folyamán, így ezek az intézmények megújult külsővel és a szükséges korszerűsítésekkel várták a gyerekeket.

Hasonló tartalmaink:

Az elmúlt hónapokban energetikai felújításon esett át az Érdligeti Általános Iskola Túr utcai épülete. Sárközi Márta az Érdi Tankerület vezetője is részt vett a megnyitón, aki köszöntötte a megjelenteket és beszédében az elmúlt időszakban elvégezett munkára helyezte a hangsúlyt.

A tanévnyitó ünnepségen a város polgármestere T. Mészáros András egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott részt venni, ezért a tankerületi igazgató továbbította a megjelentek felé a város vezetőjének gondolatait, amelyben többek között a következő években az oktatás területén megvalósuló  fejlesztések kerültek előtérbe: Két új középiskola megnyitását tervezzük, az egyiket az átépítendő Telekiben, a másikat a teljesen újjáépítendő Batthyányban. Parkvárosban pedig óvoda és új, 24 tantermes iskola nyílik majd. Mindemellett több százmillió Forintot szánunk arra, hogy a többi tanintézményünkben is elkezdjük a szükséges és régóta várt felújításokat”.

Sárközi Márta két pedagógusnak minisztériumi oklevelet is átadott: Törökné Demjén Éva és Pergelné Frankovics Ildikó munkájának elismeréseképpen.

A tanulók produkcióit követően a rendezvény végén a megújult épület átadását jelképezve átvágták a nemzeti színű szalagot, majd Sárközi Márta a tankerület igazgatója ünnepélyesen megnyitotta a 2015/2016-os tanévet.

Would you like to replay the video?
Címkék