Bevették hazánkat a kalózok

Mint korábban beszámoltunk róla, az Érdi Baseball és Softball Team SE két csapata, a Pirates és a Giants és az ófalusi régi focipályán játssza a Little League korosztályos bajnokság döntőit.

Hasonló tartalmaink:


A 15-16 éves csapat, az Érd Pirates a MAFC Rangerst fogadta, ahol az első inningben (játékrész) már 2–0-s előnyre tettek szert az érdiek, s több labdát is sikeresen elütöttek (igaz többet a pályán kívülre is), míg a fővárosi csapatnak ritkán volt kontaktja a labdával, így a már meglévő előnyét összeszedett játékkal a következő játékrészekben tovább növelte az érdi gárda, s az eredetileg kilenc inningig tartó mérkőzésen már a negyedik játékrészben eldőlt a bajnoki cím sorsa, mivel behozhatatlan, tizenhatpontos fór birtokában voltak a kalózok, akik így megszerezték a senior liga aranyérmét.
Szeptember 19-én, szombaton 15 órától a 13-14 éveseknél az Érd Giants játszik egy újabb döntőt, méghozzá vagy a Budapest Redsszel, vagy az Óbuda Centuriosszal.
Az Érdi Baseball és Softball Team SE ismét bizonyította, amit minden évben, hogy szezonról szezonra legalább egy bajnoki címet szerez valamelyik csapata. Ezt megkoronázandó, hétvégén újabb bajnokot avathatnak Terry Lingenhoelék.

Érd Pirates – MAFC Rangers 16–0 (2–0, 3–0, 3–0, 8–0) .

Címkék