Átadták az új sportpályát

Pénteken délelőtt tartották az Érdligeti Általános Iskola Diósdi úti épületében az újonnan elkészült sportpálya avató ünnepségét.

Hasonló tartalmaink:

Egy országos sportáruház által tornaterem illetve sportpálya felújítására kiírt pályázatára júniusban jelentkezett az érdi intézmény.

Vargáné Balogh Erika, az Érdligeti Általános Iskola igazgatója elmondta, hogy júliusban értesültek arról, hogy a nyertesek között van a pályázatuk. Majd hozzátette, hogy nagy örömmel vették tudomásul a hírt, hiszen szükség volt már a modernizálására. A régi salakos pálya, már 1977-ben szolgálta a kézilabdásokat, így egy régi és rossz állapotú sportpályát sikerült felújítani. A pályázatnak köszönhetően a salak helyett most már aszfaltburkolaton sportolhatnak a diákok, de egyéb munkálatokra is sor került.

Az igazgatónő kifejtette, hogy a pálya körül a vízelvezetést is meg kellett oldani és egyéb munkálatokra is sor került. A megvalósítás augusztus közepén indult el, és a diákok szeptember első heteiben már birtokba is vehették az új sportpályát.

Az esős időre való tekintettel – a diákok nagy bánatára – elmaradt a váltóverseny, és a szalagátvágást is egy későbbi időpontban pótolják majd.

 

Would you like to replay the video?

Címkék