Érdi bronzérem a grappling világbajnokságon

Lemák Diána világbajnoki bronzérmes, Nagy Krisztián kadet kötöttfogásban országos bajnok.

Hasonló tartalmaink:

Az elmúlt hétvégén Törökországban, Antalyában vett részt Lemák Diána a Grappling Világbajnokságon, míg az Érdi Spartacus kadet versenyzői Cegléden a Reznák János emlékversenyen, a kötöttfogású országos bajnokságon képviselték az érdi színeket.
Az Érdi Spartacus többszörös országos bajnoka, Lemák Diána 53 kg-ban szerzett jogot az Antalyában megrendezésre kerülő Grappling Világbajnokságra való részvételre. GI kategóriában csoportjában az iráni ellenél legyőzése után a török riválisával szemben – a döntőbe jutásért vívott küzdelemben – beszorult a sérült karja és vereséget szenvedett. A bronzéremért az azeri ellenfelét egy háromszög-fojtás fogással legyőzve szerezte meg a világbajnoki bronzérmet, míg No-Gi kategóriában az ötödik helyen végzett.

Október 10-én a ceglédi Gál József Sportcsarnokban került sor a 2015. évi kadet kötöttfogású Országos Bajnokság megrendezése. 46 kg-ban Nagy Krisztián minden ellenfelét magabiztosan legyőzve szerezte meg a junior korcsoport mellett a kadetek között is az országos bajnoki címet. 54 kg-ban Váncza Istvánnak vezető helyzetből egy felesleges csípődobás után beszorult a karja, így 8–6-os vereséget szenvedett a ceglédiek versenyzője ellen, így az ötödik helyen zárta az országos bajnokságot.
85 kg-ban Pataki Sámuel a harmadik helyért folytatott mérkőzésén nagyon szoros csatában vesztett, így ő is az ötödik helyen végzett.

Címkék