Babahordozó hét

“Ölel a világ” a mottója az idei Nemzetközi Babahordozó Hétnek, amelynek keretében városunkban is szerveztek programot a kismamáknak. A rendezvénynek kedden a Fészek Egyesület adott otthont, amelyen a résztvevők előadásokat hallgathattak meg a babahordozásról és a gyakorlatban is kipróbálhatták azt.

Hasonló tartalmaink:

Nemzetközi kezdeményezésre minden évben a világ számos országában megrendezik a babahordozó hetet. Magyarországon már évek óta rendszeresek az ehhez kapcsolódó programok, Érden is minden évben teremtenek lehetőséget a kismamáknak arra, hogy megismerkedjenek a babahordozással.

Bognár Krisztina védőnő, szoptatási és hordozási tanácsadó kiemelte, hogy manapság egyre többen hordozzák kisbabájukat, ugyanis sok mindenben könnyebbséget jelent ez az anyukáknak.

A rendezvényen résztvevő anyukák a hordozás fontossága mellett a speciális hordozós ruházattal is megismerkedhettek. A résztvevő anyukák között voltak olyanok, akik most találkoztak először a hordozóeszközzel, de voltak olyan kismamák is, akik évek óta hordozzák kisbabájukat

A babahordozó hét programjai a térségben folytatódnak, csütörtökön Tárnokon várják az érdeklődő kismamákat.

Would you like to replay the video?
Címkék