Futottak a gyerekekért

Jótékonysági futást rendeztek szombaton az érdi gáton a Fészek Gyermekvédő Egyesület Átmeneti Gyermekotthonának javára. Mindenki maga dönthette el, hogy mennyit fut, mint ahogyan azt is, hogy mekkora összeggel támogatja az otthon lakóit.

Hasonló tartalmaink:

 

A Fészek Gyermekvédő Egyesület Átmeneti Gyermekotthonának javára szombaton megrendezett jótékonysági futás Érd Megyei Jogú Város támogatásával valósult meg. A megnyitón Simó Károly alpolgármester is köszöntötte a megjelenteket.

A Fészek Gyermekvédő Egyesület 14 férőhelyes és az elmúlt 16 évben több mint 600 gondozott fordult meg náluk – mondta el Nyitrai-Hell Szilvia otthonvezető.  

Az esemény egyik vendége volt Szekeres Adrien énekesnő. Maga is futással tartja karban magát, és, mint elmondta, amikor értesült a  jótékonysági futásról, esemény egyből tudta, neki is segítenie kell.

A megnyitót rövid műsor, majd közös bemelegítés követte Bartos Dávid ironman-triatlonistával, majd elindultak az első futók. Mindenki maga dönthette el, hogy mennyit fut: a minimum táv egy kilométer volt. Arról is mindenki maga döntött, hogy mekkora összeggel támogatja az otthon lakóit.

A futás ideje alatt, színpadon színes programokkal szórakoztatták a az érdeklődőket, így azok sem unatkoztak, akik már teljesítették a kitűzött távot. A jótékonysági futás sikeren zárult – minden bizonnyal lesz folytatás.

Would you like to replay the video?

fotók: Boros Sándor

Címkék