Már járható a Karolina utca

Befejeződött annak nyomóvezetéknek az építése, melynek köszönhetően a tárnoki szennyvíz most már egyenesen az Erzsébet utcai átemelőbe távozhat. Ez természetesen útfelújítási munkálatokat is jelentett többek között a Karolnia utcában is. Az utat a héten fél pályán helyreállították, így a hétvégén már nehézségek nélkül megközelíthető  a temető innen is.

Hasonló tartalmaink:

A csatornázási project tartalék keretéből olyan munkálatokra kerülhet sor, mint a korábban kimaradt csatornavezetékek pótlása, az iszapkezelés, vagy nyomóvezeték-építés. A csatornázási projekt kiegészítéseként valósult meg annak a nyomóvezetéknek is megépítése is, amely miatt a Karolina utcát is felbontották – mondta el Simó Károly alpolgármester.

Mivel a Karolina utca egyébként is forgalmas útszakasz, a kivitelezőtől azt kérték, hogy a felbontást követően a lehető leghamarabb állítsák helyre az utat, különös tekintettel arra, hogy ezen a hétvégén a halottak napja és a Mindenszentek miatt várhatóan a szokásosnál is nagyobb forgalomra számíthatunk.

Az alpolgármester elmondta azt is, hogy a B-program keretein belül az idei évre tervezett útfelújítási, illetve rekonstrukciós munkálatokat befejezték, ami azért is fontos, mert november 15-e után már nem is lehetne folytatni a munkát.

Would you like to replay the video?
Címkék