Díjátadó a közgyűlésen

A 2015. november 26-i közgyűlésen napirend előtt adták át az Érd Város Szociális Munkájáért Díjat, majd 23 napirendi pontról döntöttek, köztük arról is, hogy 2020-tól Pest megye önálló régióvá válhasson.

Hasonló tartalmaink:

Solti Gáborné, a Szociális Gondozó Központ tagintézmény-vezetője vehetett át T. Mészáros András polgármestertől az Érd Város Szociális Munkájáért díjat. Az elismeréssel kitüntetett szakember 33 éve dolgozik az érdi intézményben és 1988 óta a vezetője a bölcsődének.

A díjátadást követően 23 napirendi pontot tárgyaltak a képviselők. A legfontosabb napirendi pontok között módosították a helyi adókról szóló önkormányzati rendeletet, amelynek köszönhetően az iparűzési adó tekintetében a kedvezményezettek köre kibővült.

Majd a közbiztonsági kérdésekben is elfogadó változás várható, hiszen a térfigyelő-rendszer bővítésére vonatkozó koncepciót is elfogadták a képviselők.

Valamint a közgyűlés elfogadta azt a javaslatot is, amely a kormány elmúlt napokban hozott döntéséhez kapcsolódik, amely szerint 2020-tól Pest megye önálló régióvá válhat. Ezt az indítványt egyhangúan támogatta a testület.

A Közgyűlésről készült felvételt megtekintheti itt!

Would you like to replay the video?
Címkék