Bútorokat vásárolnának

vlcsnap-2015-12-02-20h01m31s140Márton napi bált tartottak szombat este a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában. A jó hangulatú mulatozás mellett a szervezők célja volt, hogy az összegyűlt pénzből az intézmény infrastrukturális helyzetén javíthassanak.

Hasonló tartalmaink:

A Kőrösi Iskola több mint húsz éve, 1992-ben hozta létre a Vincellér Alapítványt, melynek legfőbb célja, hogy különböző programokon illetve pályázatokon keresztül segítse az intézmény munkáját. A rászoruló vagy tehetséges gyerekek támogatása, a tárgyi eszközök bővítése vagy éppen a népszerű iskolai foglalkozásokhoz való hozzájárulás mind-mind az alapítvány feladatának tekinthető.

Az alapítvány egyik kiemelkedő rendezvénye az immár több éves múltra visszatekintő Márton napi bál, amit az iskola épületében idén ismét megtartottak.

Jóllehet az idei bál bevétele még nem ismert, de Hermann Erzsébet, az alapítvány elnöke elárulta: tavaly mintegy 700 ezer forintot sikerült összegyűjteni. Majd hozzátette: ha az összeg mértékét még nem is, de azt, hogy mire szeretnék költeni, már régóta tudják.

A Kőrösi Iskola Márton napi bálja az intézmény egykori és jelenlegi tanulóinak a produkcióival kezdődött, majd a vacsorát követően már a hajnalig tartó, önfeledt mulatozásé volt a főszerep.

Would you like to replay the video?
Címkék