Felnőtt játszótér nyílt Budaörsön

felnottjatszoHivatalosan is megnyílt Budaörs első felnőtt játszótere, ahol tíz sporteszközt vehetnek birtokba a sportolni vágyók. A kültéri fitneszpark a Herman Iskola udvarán működik és tanítási időn kívül bárki ingyenesen használhatja – adta hírül a budaorsiinfo.hu.

Hasonló tartalmaink:

Az új szabadidős sporteszközöket Bíró Gyula alpolgármester és Stift Nándor a körzet önkormányzati képviselője adta át. Bíró Gyula alpolgármester megnyitó beszédében elmondta, hogy bár két évbe telt, és nem is az eredetileg tervezett helyére került a most átadásra kerülő felnőtt játszótér, viszont már látni, hogy rengetegen használják és szeretik.

Stift Nándor tájékoztatott, hogy ezt a felnőtt játszóteret eredetileg az Ifjúsági parkban szerették volna megvalósítani. Viszont az ott lakók közössége nem támogatta, mert úgy gondolták, hogy túl nagy hangzavarral járna a sporteszközök használata.

A nyitva tartás az iskolai időbeosztáshoz alkalmazkodik, mivel tanítási időben a diákok használják a parkot. Így iskolai napokon reggel 6 és 8 óra között és este 18 órától 23 óráig, valamint hétvégén és a tanítási szünetekben egész nap bárki ingyenesen látogathatja a játszóteret.

budaorsiinfo.hu

Címkék