Alkalom szüli az elkövetőt

Az Országos Vagyonvédelmi Kampány keretében a rendőrség munkatársai – Diósd és Érd után – most Százhalombattán várják a héten az érdeklődőket. A kampány keretében a rendőrök vagyonvédelmi lehetőségekről és a mindennapok biztonságáról tájékoztatják a lakosságot.

Hasonló tartalmaink:

Január 11-én, hétfőn délelőtt kezdődött Százhalombattán a “Házhoz megyünk” elnevezésű kampány. A programmal elsősorban a vagyonelleni bűncselekményeket próbálják visszaszorítani, megakadályozni – mondta el Pintér Lajos, az Érdi Rendőrkapitányság vezetője.

Pintér Lajos, az Érdi Rendőrkapitányság vezetője kiemelte: az autófeltörések, lakásbetörések a legjellemzőbb bűncselekmények, de a bevásárlóközpontokban a zsebtolvajok is megfordulnak. A lakosok nagy része tisztában van ezekkel, így fokozott figyelmet fordítanak a biztonságra.

A kampány során a rendőrség munkatársai valamint a vagyonvédelem területén dolgozó szakemberek a mindennapok biztonságáról és a vagyonvédelmi lehetőségekről is tájékoztatják az érdeklődő lakosokat.

Szalai Attila, a Vagyonvédelmi Kamara országos alelnöke elmondta, hogy fontos egymásra figyelni és észrevenni a szokásostól eltérő történéseket is.

Would you like to replay the video?

A kampány százhalombattai állomásán január 15-ig várják az érdeklődőket.

Címkék