A gyermekvállalás áldozat, de nagy öröm is

Kopor Tihamér (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő az utóbbi időben számos családot látogatott meg annak a kezdeményezésnek a kapcsán, amelynek keretében a városvezetés az újszülötteket támogatja.

Hasonló tartalmaink:

Az önkormányzati képviselő ha teheti, személyesen viszi el ezeket a csomagokat az érintetteknek, hiszen, amint elmondta: szereti látni az örömöt a gyerekek és szüleik szemében. A politikus úgy véli: aki nyitott szemmel jár Érden, az láthatja a törekvést, amivel az önkormányzat különös figyelemmel van a fiatal családok irányában.

Pelenka, takaró, cipő és ruhanemű, minden, amire egy kisgyermekes családnak szüksége lehet, megtalálható a csomagban. Jóllehet a babacsomag egy gesztus, de jólesik a családnak, hiszen, mint mondják, a gyermekvállalás minden öröme mellett nehézséggel jár. Ugyanakkor az immár kétgyermekes anyuka számára ez is mutatja, hogy Érd egy gyermekbarát település.

A gyerekvállalás ugyan áldozat, de nemzetünk megmaradását kockáztatjuk, ha ezt nem ismerjük fel – fogalmazott Kopor Tihamér.

Would you like to replay the video?
Címkék