Érd lesz a Zumba fővárosa

Március 19-én megtelik az ÉRD Aréna, a Zumba nevű táncos fitnesz program mintegy 1200 szerelmese varázsol latin hangulatot a parkettre.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi esemény a Magyarországon is egyre népszerűbb szabadidősport idei legnagyobb hazai rendezvénye lesz. A dátum sem véletlen: a Zumba® atyjának tekintett Beto Perez születésnapját ünneplik meg a rajongók 9 órán át tartó intenzív sportolással.

Az érdi fesztiválon a magyar Zumba® közösség valamennyi elismert oktatója részt vesz, így az esemény kezdők, családok és gyermekek számára is kifogástalan programot ígér.

Aki szeretné kipróbálni a Zumba® órákat és részt venne a Happy Birthday Beto 2016 elnevezésű rendezvényen, az itt regisztrálhat.

Mi az a Zumba®?

A Zumba® tánc és fitnesz is egyben. Története a 90-es években kezdődött Kolumbiában.
A tánc egyszerűsített elemeire és latin zene hangulatára épülő fitnesz program lényege  a vidámság, könnyedség, felszabadultság és a hatékony edzés ötvözése bármely korosztály számára

A Zumba® 2010 óta van jelen a magyar fitneszklubokban. Népszerűsége folyamatosan nő, Magyarországon jelenleg mintegy harmincezren űzik rendszeresen.

Címkék